Diensten

Goldstine biedt ieder bedrijf de mogelijkheid om verschillende sales activiteiten in het geheel uit te besteden. Enkel het monitoren van afgesproken KPI’s blijft over voor u. Sleutelwoord in dit type dienstverlening is voor ons converteren:

– Meer handel uit bestaande leads, meer handel uit nieuwe leads.

Hieronder kunt u al onze diensten vinden welke wij geheel op maat aanbieden.

Acquisitie & Visits:

Goldstine zet dagelijks voor verschillende bedrijven aangeleverde leads om in kwalitatieve en goede afspraken. Onze vernieuwende en effectieve manier van telefonische acquisitie staat garant voor dit succes.

Een belangrijke vraag die wij onszelf altijd stellen; wat is kwaliteit? Kwaliteit is wat ons betreft bespreekbaar. Onze ondergrens is als volgt:

De prospect weet wie u bent, wat u bij hem komt doen op de gemaakte afspraak en er is een latente behoefte voor uw product en/of dienst. Eventueel verzorgen wij desgewenst een kort gespreksverslag en een afspraak bevestiging.

Van de bakker op de hoek tot aan de minister president, voor Goldstine is iedereen bereikbaar. Indien gewenst kunnen wij zelf ook de bezoeken afgaan om de gewenste conversie zo snel mogelijk te bereiken.

New Bussiness Development:

Wat maakt een sporter kampioen? Het antwoord ligt in de planning, de aanpak en de strategie. In sales constateren wij dit ook. Aan de basis van explosieve groei ligt altijd een gedegen marketing en salesplan ten grondslag. Onze expertise uit verschillende vakgebieden heeft meerdere (startende) bedrijven geholpen met het opzetten van nieuwe concepten en projecten. In een persoonlijk gesprek leggen wij graag uit hoe wij deze bedrijven vanaf het prille begin hebben ondersteund en helpen groeien tot gezonde, landelijk opererende incubators en accelerators.

Sales Training:

“Training, discipline en karakter” was jarenlang het motto van een van de grootste sportclubs in Nederland. Dankzij dit motto haalde zij meerdere nationale en internationale prijzen. Goldstine heeft de beste verkooptalenten tot haar beschikking om hun kennis, discipline en karakter over te kunnen brengen op uw medewerkers middels een enerverende workshop of rollenspel. Bekijk de informatie voor sales training van Goldstine.

 

Lead generating:

Wij vinden dat het verzamelen van leads iets is wat een verkoper zelf moet kunnen. Hij/zij zal altijd een groot-, of kleinschalig marktonderzoek moeten doen om goed voorbereid te kunnen bezoeken. De ervaring leert dat hier vaak al vanzelf mogelijke leads uit rollen. U kunt er ook voor kiezen leads te genereren middels de inzet van metadata. Hiervoor werken wij samen met gerenommeerde externe partijen. Hier zijn extra kosten aan verbonden.